Uzun Dönem Araç ve Kurumsal Araç Kiralama Fiyatları

Yüksek fiyatlar ile araç satın alımları yerine günümüzün en ideal hizmetleri arasında ekonomik araç kiralama hizmetleri bulunmaktadır. Bu hizmet hem bireyler hem de kurumlar açısından ticari faaliyetlerde konfor, ekonomi ve avantajlar açısından çok fazla tercih edilmektedir. Özellikle kurumsal açıdan bakıldığında da uzun dönem araç kiralama çok daha büyük avantajlar oluşturmaktadır.

Kurumlar tarafından gün içerisinde farklı sektörlerde servis hizmetleri, ulaşım hizmetleri ve dağıtım gibi birçok farklı noktada yoğun bir şekilde kullanılacak araçların satın alınması konusunda birçok çekince yer almaktadır. Çünkü bu tarz bir tercih gerçekleştirildiğinde yüksek vergiler ödemek, öz kaynakları harcamak ve araç masraflarına katlanmak gerekmektedir. Ancak bunun yerine Avec Rent a Car uzun dönem araba kiralama hem kiralama süresi hem şartlar ve hem de fiyat avantajları ile daha önemli bir opsiyon olarak görülmektedir.

Uzun Dönem Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Kurumsal yapılar için uzun dönem araç kiralama gerçekleştirilirken, günlük veya haftalık kiralama yerine daha çok aylık ya da minimum 12 üzerinden yani yıllık kiralama gibi dönemsel hizmetler sağlanır. Birkaç günlük kısa bir tatil veya yolculuk gereksinimi yerine iş hayatında kullanım gerçekleştirmek ve düzenli kullanımı sürdürmek açısından uzun dönem kiralama ekonomik açıdan da çok büyük bir faydaya sahiptir.

Avec Rent a Car Türkiye'de gündelik kiralama veya turistik amaçlı araç kiralama konusunda çok popüler bir yere sahip olduğu gibi uzun dönem araç kiralama konusunda da çok saygın ve tercih edilen bir yapıya sahiptir. Verilen kiralama hizmetlerinde şahıs şirketleri, limited şirketler veya anonim şirketler gibi birçok farklı firma yararlanırken, sektör veya iş alanına özel olarak değişen segment, model ve markalarda kiralama yapılabilmektedir.

Uzun Süreli Araç Kiralama Avantajlı Mı?

Hem şahıs şirketleri hem de limited veya anonim yapıdaki kurumsal firmalar açısından daha iyi bir iş süreci elde edebilmek ve daha hızlı çözüm sağlamak amacıyla bireysel uzun süreli araç kiralama hizmetleri tercih edilmektedir. Çünkü bu hizmet günlük veya haftalık araç kiralama yerine çok daha avantajlı bir yapıya sahiptir. Temel başlıklar altında bu avantajlara bakmak gerekirse;

  • Daha düşük maliyet,
  • Bütçe kontrolü,
  • Pratik servis ağı ile bakım ve onarım,
  • Kesintisiz yol yardım ve lastik yönetimi,
  • İkame araç avantajı,
  • Sigorta, vergi ve yedekleme işlemlerinden muaf olma gibi ayrıntılar bulunmaktadır.

Bu ayrıntılara biraz daha açık şekilde bakmak gerekirse, özellikle bir aracı satın aldığınızda öz kaynaklarınızı tüketmeniz ve yüksek ücretler ödemeniz yerine uzun dönem araba kiralama daha avantajlı bir bütçe planlaması sağlamaktadır. Hatta bu maliyet avantajı içerisine aracın vergilerini ödemek zorunda kalmamanız, periyodik/yıllık bakımları ücretsiz almanız ve sigorta yaptırmak zorunda kalmamanız gibi ayrıntılar da girmektedir. 

Uzun dönem araç kiralama sonucunda seçtiğiniz araçlar her yılbaşında değiştirilerek, size daima sorunsuz ve yeni araçlar temin edilebilir. Bu gibi avantajlar ile birlikte araçlarınızda eskime ve yıpranma maliyetlerini ortadan kaldırırken, sorunsuz araç kullanma avantajını sürekli bir şekilde elde edebilirsiniz. Bu sayede de özellikle tek veya yüksek sayıda aracı uzun dönem kiralama sayesinde avantajlı bir şekilde kullanmayı seçebilirsiniz.

Kurumsal Araç Kiralama Fiyatları

Avec Rent a Car uzun dönem araç kiralama konusunda kurumsal olarak alınan bu hizmetlerde belirli faktörlere göre araç kiralama fiyatları değişim göstermektedir. Halihazırda yer alan kampanyaların da incelenmesi ile birlikte seçilen araç modeli, aracın kasası, yakıt türü, aracın markası, kaç adet kiralama yapılacağı veya ne kadar sürede kiralama yapılacağı gibi birçok farklı nokta kurumsal araç kiralama fiyatları açısından önem arz etmektedir. Avec Rent a Car'ın uzun dönem araç kiralama kampanyalarını görmek ve kiralamak için tıklayın.